

Co chwilę dostaję coś do posmakowania


Smaki serów niesamowite. My mega serowi jesteśmy, ja kocham pleśniwe


Jak smakują te specyfiki nie wiem


Nie powiem, szyneczka tutaj pyszna była

No a włoskie chlebki wymiatają, ta puszystość i chrupiąca skórka..................................

Najmodniejsza zastawa na Sardynii. Te naczynia służą za talerze, półmiski i całą resztę. Są ręcznie robinie z drzewa dębu korkowego, drogie (te średnie około 20 euro) i jakoś nie w moim guście


Wracamy do domu, po drodze kilka fotek z okolicy
Jesteśmy na miejscu

Za chwilę pojedziemy na kolejną plażę

Po "bardzo aktywnie" spędzonym dniu jedziemy na kolację do restauracji, którą bardzo polecam. Pyszne lokalne jedzonko i fajny klimat no turystów mało, głównie miejscowi się tu zjeżdżają.
To zapraszam do stołu

Pierwszy raz w życiu kosztujemy koninę. Spodziewałam się innego smaku steka nie przypuszczałam że jest tak bardzo podobny do wołowiny.
Zdecydowanie wolę jednak smak ostryg
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz