Co chwilę dostaję coś do posmakowania
Smaki serów niesamowite. My mega serowi jesteśmy, ja kocham pleśniwe
Jak smakują te specyfiki nie wiem
Nie powiem, szyneczka tutaj pyszna była
No a włoskie chlebki wymiatają, ta puszystość i chrupiąca skórka..................................
Najmodniejsza zastawa na Sardynii. Te naczynia służą za talerze, półmiski i całą resztę. Są ręcznie robinie z drzewa dębu korkowego, drogie (te średnie około 20 euro) i jakoś nie w moim guście
Wracamy do domu, po drodze kilka fotek z okolicy
Jesteśmy na miejscu
Za chwilę pojedziemy na kolejną plażę
Po "bardzo aktywnie" spędzonym dniu jedziemy na kolację do restauracji, którą bardzo polecam. Pyszne lokalne jedzonko i fajny klimat no turystów mało, głównie miejscowi się tu zjeżdżają.
To zapraszam do stołu
Pierwszy raz w życiu kosztujemy koninę. Spodziewałam się innego smaku steka nie przypuszczałam że jest tak bardzo podobny do wołowiny.
Zdecydowanie wolę jednak smak ostryg
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz